Ateneum, Kiasma ja Urheilumuseo

Kävimme muutama viikko sitten ryhmämme kanssa kiertelemässä Ateneumissa, Kiasmassa ja Urheilumuseossa. Ateneumissa on kuvaaminen kiellettyä, joten postauksen kuvat ovat kaikki Kiasmasta ja Urheilumuseosta.

Ateneumissa tutustuimme oppaan johdolla Järven Lumo näyttelyyn, joka kertoi Tuusulanjärven taiteilijayhteisöön. Opin kierroksella paljon uutta, koska en ollut pahemmin tutustunut aiheeseen aikaisemmin. Muutenkin tuntuu, että tämän kurssin aikana on tullut opittua Helsingistä todella paljon ja tunnen olevani viisaampi 😀 Ateneumin kierros oli kiva ja suosittelen tutustumaan näyttelyyn.

DSCN0371[1]

Kiasmassa taas kävimme kiertelemässä omaan tahtiin. Tällä hetkellä Kiasmassa on meneillään näyttelyt Kiasma Hits, Erkki Kurenniemi ja Mika Taanila. Nykytaide on minusta mielenkiintoista ja pidän siitä vaikken mitään ymmärräkkään. Kiasmassa mielenkiintoisinta oli Erkki Kurenniemen näyttely ja Kiasma Hits. Suosittelen käyntiä myös Kiasmassakin!DSCN0372[1]

DSCN0367[1]

DSCN0373[1]

Urheilumuseossa tutustuimme Suomen urheilun historiaan. Museosta tarttui mukaan paljon uutta tietoa ja paikka oli mielenkiintoinen. Urheilumuseo sijaitsee Olympiastadion siipirakennuksessa, joten sinne on myös helppo löytää. Veikkauskortilla ilmaiseksi sisään keskiviikkoisin!

DSCN0381[1]

Matti Nykänen

DSCN0389[1]

DSCN0390[1]

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s