Opastusnäyttöjä

Viimeisen viikon ajan olemme olleet kaupungilla tekemässä opastusnäyttöjä. Meillä oli 2-5 opastusta päivässä ja ulkona oli todella kylmä näin joulukuussa!

Kierroksilla kiersimme Senaatintorin ympäryydessä, Esplanadin puistossa, Kauppatorilla, Rautatientorilla, Töölössä, Kaivarissa ja Kalliossa.

Oman kierrokseni aihe oli joulu ja kierrokseen liittyi kaikkea ajankohtaista ja jouluista keskustassa. Aloitin Senaatintorilta ja jatkoin Aleksanterinkatua Minna Parikan kaupalle. Sieltä Kolmen Sepän patsaalle, joulumaailmaan. Seuraavaksi ihastelimme Stockan jouluikkunaa ja lopetimme Kankurin tuvalle.

Jännitin kierroksen pitämistä todella paljon, koska meidän tuli puhua 10 minuuttia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Eniten pelotti ruotsin puhuminen, koska se sujuu minulta huonoiten. Sain kuitenkin kaiken suoritettua ja arvioijatkin tykkäsivät ja sain kierroksesta K3, joka on paras numero :).

Ennen kierrostani mainitsin uutisesta, joka kertoo Senaatintorin joulukuusesta ja tähdestä. Uutisen kuvassa siis näkyy meidän ryhmämme Tuomiokirkolla. Olimme juuri tutustumassa Senaatintorin ympäristöön, kun tähteä laitettiin ja pääsimme siis uutisiin.

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/266827-senaatintorin-joulukuusi-sai-tahden

Kuvia kierroksilta minulla ei ikävä kyllä ole, koska ulkona oli niin kylmä 😀

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s